Qui som

Impremta d’òfset digital amb més de 72 anys d’experiència imprimint productes d’alta qualitat tant per a la comunicació gràfica com per a editorials. El nostre principal objectiu és aconseguir la satisfacció dels nostres clients a través d’un servei excel·lent. Deixa’ns que el nostre equip t’acompanyi en les teves impressions.

Qui som

Impremta d’offset i digital amb més de 7 dècades d’experiència imprimint productes d’alta qualitat per la comunicació gràfica i editorials.

El nostre principal objectiu és aconseguir la satisfacció dels nostres clients a través d’un servei i atenció excel·lent personalitzat.

Deixa que el nostre equip t’acompanyi en les teves impressions.

Impressió offset i digital

Disposem de l’última tecnologia que ens permet garantitzar la més alta qualitat d’impressió.

Treballem amb espectrofotometria en totes les nostres màquines d’imprimir (offset i digitals).

També oferim moltes opcions en acabats i tipus d’enquadernació per a que puguis aconseguir el resultat desitjat en el teu producte.

Control de color

A Norprint entenem que les coses s’han de fer bé des del principi.

Una revisió professional d’AAFF i una curosa gestió del color, fan que puguem començar cada una de les nostres impressions amb les màximes garanties.

El nostre equip de Pre-Impressió també ofereix solucions de tractament d’imatges, textos, retocs forogràfics i proves de color certificades a ISO.

Assessorament tècnic

Volem aportar valor sempre amb solucions a mida.

Hem sabut mantenir l’essència d’allò que era i és el nostre segell identitari: el tracte personal i personalitzat per a cada projecte.

La serietat i exigència per complir amb els nostres compromisos estan al nostre ADN.

Impressió Eco

Tenim per objectiu fer el procés d’impressió el més sostenible i respectuós possible per minimitzar l’impacte sobre el medi ambient.

Por este motivo utilizamos: 

  • Certificados FSC®
  • Tintes ecològiques
  • Papers reciclats o paper lliure de clor
  • Classificació i reciclatge de residus
  • Enviaments amb càrrega CO2 neutral