Va ser al 1950 que els germans Joan i Josep Nogués i Sirvan van crear IMPREMTA NOGUÉS. Durant 3 dècades la van gestionar i convertir en l’impremta de referència de la comarca fins que al 1980, en Joan Nogués i Galceran, fill i nebot dels fundadors es fa càrrec del negoci familiar amb la clara voluntat d’ampliar el radi d’acció de l’empresa.

A principis dels anys 90, l’empresa passa a anomenar-se, NORPRINT S.A. i s’expandeix obrint instal·lacions a Girona i Barcelona.

Des de les 3 instal·lacions procurem un servei de qualitat i proximitat a tots els nostres clients, siguin on siguin, i així ens hem convertit en l’impremta propera i de confiança per més d’un miler de clients d’arreu.

Han canviat moltes coses des d’aquell ja llunyà 1950, les tecnologies, els productes i les necessitats dels nostres clients, les exigències del mercat… però hem sabut mantenir l’essència d’allò que era i és el nostre segell d’identitat: el tractament personal i personalitzat a cadascun dels nostres clients i els seus treballs, la seriositat i l’exigència per complir amb els nostres compromisos i el respecte i la passió per la nostra feina són ara, igual que ho eren fa més de 60 anys, els nostres principals valors.